HEMSIDA där allt ingår FÖR FÖRETAG

Är du ute efter en hemsida till fast månadspris där allt du behöver ingår i priset? Då har du kommit helt rätt! Hos oss ingår Serviceavtal, SSL-Certifikat, Uppdateringar och Backup i månadspriset.

WordPress

Alla våra hemsidor byggs i WordPress, världens mest använda och kraftfulla CMS-verktyg. Med mer än 75 miljoner webbplatser använder WordPress.

Elementor

16 miljoner webbplatser använder Elementors sidobyggare. Elementor är den mest populära WordPress-plugin. I alla våra paket ingår alltid Elementor PRO-licensen.

Rank math

Rank Math är det mest kraftfulla sättet att få din WordPress-hemsida att ranka på Google. I alla våra paket ingår alltid Rank Math PRO.

Fördelar med en Hemsida till Fast Månadspris

Få ekonomisk förutsägbarhet och enkel kostnadsplanering med en hemsida till fast månadspris. Vi anpassar funktioner och design efter er bransch. Underhåll, SSL-certifikat och support ingår, vilket säkerställer att er hemsida alltid är aktuell och säker.

Fördelar med en hemsida till fast månadspris!

Ekonomisk förutsägbarhet

Du vet vad de kommer kosta varje månad och kan beräkna hela hemsidans kostnadsplan enkelt. Vi underlättar för er genom att ha ett fast pris varje månad för er hemsida!

Anpassningsbarhet

Vi kan enkelt anpassa flera funktioner på er hemsida och se till att layout och design anpassas efter er bransch. Formulär kan även anpassas efter era behov på ett professionellt sätt.

Underhåll och support ingår

All typ av underhåll, SSL Certifikat och uppdatering ingår då ett aktivt serviceavtal ingår i varje paket där vi uppdaterar alla tillägg, WordPress och ser till att hemsidan är helt säker.

Vi bygger din hemsida och tar hand om allt!

Som kund hos oss på Enkelhemsida framtidssäkrar du din hemsida, vilket är av central betydelse då internet ständigt förändras.

Vi uppdaterar din hemsida snabbt efter dina önskemål och optimerar den med ny teknik och framtida behov.

Genom att ha ett abonnemang hos oss på Enkelhemsida kan du vara trygg i vetskapen om att vi tar hand om din hemsida, så att den alltid känns aktuell – Du slipper besväret!

Vad ingår i våra hemsidor?

Allt du behöver som företagare ingår! Du får en snygg och modern hemsida som är helt SEO optimerad för Google och andra sökmotorer samt även anpassningsbar för alla typer av mobiler och tablets.


Utöver detta så ingår undersidor med text, bilder, video, sociala medier, kontaktformulär, SSL-Certifikat samt möjlighet till alla typer av uppgraderingar. Ett helhetspaket där du som företagare kan slappna av!

Hemsida allt i ett
Där vi tar hand om allt!

Enkel Företagshemsida för ett Mindre eller medel Företag
Pris från 495:- Månadsvis
  • Utveckling av komplett hemsida (WordPress)
  • Webhotell ingår
  • Hantering av uppdateringar
  • Elementor Pro licens livstid
  • Mobilanpassad
  • Undersidor
  • SEO anpassad
  • SSL-certifikat
  • Spamskydd kontaktformulär
  • Regelbunden säkerhetskopiering
  • Full tillgång till hemsida för egna redigeringar

Frågor och svar

Det ger ekonomisk förutsägbarhet och enkel kostnadsplanering eftersom du vet vad det kommer kosta varje månad.

Flera funktioner på hemsidan kan enkelt anpassas, inklusive layout och design efter kundens bransch och specifika behov.

Underhåll, SSL-certifikat, uppdateringar av alla tillägg, och säkerhetsåtgärder ingår i ett aktivt serviceavtal.

De uppdaterar hemsidan snabbt efter kundens önskemål och optimerar den för ny teknik och framtida behov.

Det innebär att Enkelhemsida tar hand om din hemsida så att den alltid känns aktuell och du slipper oroa dig för underhåll.

Hemsidorna inkluderar text, bilder, video, sociala medier, kontaktformulär, SSL-certifikat och möjlighet till uppgraderingar.

En SEO-optimerad hemsida är anpassad för att ranka högt på Google och andra sökmotorer, vilket ökar synligheten.

Helhetspaketet inkluderar utveckling av en komplett hemsida, webbhotell, hantering av uppdateringar, Elementor Pro-licens, mobilanpassning, upp till 100 undersidor, SSL-certifikat, spamskydd för kontaktformulär, regelbunden säkerhetskopiering och full tillgång för egna redigeringar.

Önskar du en kostnadsfri offert för Hemsida Allt i ett?

Fyll i formuläret nedan och vi återkommer inom 24 timmar, oftast direkt.
Vänligen beskriv din webbplats och projekt så detaljerat som möjligt.
Vi erbjuder en helt kostnadsfri offert där vi delar med oss av vår vision för ditt nya projekt.

Kontaktformulär

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Vi brinner för webbutveckling, design och sökmotoroptimering i alla dess former. Att skapa digitala lösningar med ett syfte, där funktion och användarvänlighet står i centrum, är alltid vårt mål. Fyll i formuläret nedan för en offert. Du kan även mejla oss eller ringa.

Hör av dig idag!